Døgnrapport d. 14-03-2019

torsdag 14. mar, kl. 21:10

Døgnrapport fra Østjyllands Politi den 14. marts 2019

Fremstilling i Randers Østjyllands Politi fremstiller torsdag kl. 11.00 en 35-årig mand fra Fårup i grundlovsforhør i Retten i Randers. Han sigtes for besiddelse af en større mængde narkotika. Anklagemyndigheden anmoder af hensyn til efterforskningen om lukkede døre, og Østjyllands Politi ønsker derfor ikke at oplyse yderligere om sagen pt.

***
Bil beslaglagt En 30-årig mand fik i går kl. 08.19 beslaglagt sin bil på Tjærbyvej i Randers, da han for 3. gang inden for tre år kørte i bilen uden førerret.

***

Ravsamler reddet i land
En 54-årig kvinde, der var ude at samle rav på Besser Rev på Samsø, blev onsdag kl. 14.03 fanget af tidevandet. På grund af højvande kunne hun ikke komme i land fra revet. Hun blev i god behold reddet i land af Samsø Redningskorps. *** Aggressiv anholdt sparkede betjent Politiet blev onsdag kl. 17.35 kaldt til Frydenlundscenteret i Aarhus V., hvor en 32-årig mand opførte sig meget aggressivt i centeret og var til gene for de handlende. Det hjalp ikke på mandens opførsel, at politiet kom til stedet. Det endte med, at manden blev anholdt. I forbindelse med anholdelsen, hvor manden skulle sætte sig ind i patruljebilen, sparkede han en betjent, der blev ramt på venstre side af hovedet. Manden blev derfor sigtet for vold mod polititjenestemand.

***

Kniv konfiskeret En patrulje stoppede onsdag kl. 17.43 en bil med tre unge mænd på Janesvej i Brabrand. Ved visitering af mændene fandt politiet en kniv på en 18-årig mand. Han blev derfor efterfølgende anholdt og sigtet for overtrædelse af knivloven.

***
Ulovlige stoffer fundet i Allingåbro og Randers I forbindelse med ransagning på en adresse i Allingåbro blev en 37-årig kvinde onsdag kl. 18.00 sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, da der blev fundet en mindre mængde narkotika på stedet.

Også på en adresse på Infanterivej i Randers fandt politiet i går ulovlige stoffer. Her drejede det sig om en mindre mængde dopingmidler. En 38-årig mand blev derfor sigtet for besiddelse af ulovlige dopingmidler.

***


Butikstyv anholdt Østjyllands Politi blev onsdag kl. 19.26 kaldt til et butikstyveri i en butik i Vibycenteret. Her blev en 34-årig kvinde sigtet at have stjålet varer til en værdi af i alt 214 kr. Da kvinden var påvirket og meget aggressiv, blev hun anholdt og taget med på politistationen.

***


Peberspray og hash konfiskeret Tre mænd blev i går visiteret på Reginehøjvej i Aarhus Nord. I forbindelse med visitationen blev en 18-årig mand sigtet for overtrædelse af våbenloven, da han var i besiddelse af en peberspray. Samtidig blev en 20-årig mand sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, da han var i besiddelse af en mindre mængde hash.

***


Færdsel Onsdag kl. 07.40 skete der et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej ved Randers. I forbindelse med kø på motorvejen, skete der et mindre harmonikasammenstød mellem seks biler, mens bilerne kørte ved lav hastighed. Der var ingen personskade i forbindelse med uheldet og kun mindre materiel skade på bilerne.

Onsdag kl. 16.30 blev en 34-årig mand standset på Palle Juul Jensens Blvd. i Aarhus N. Han blev sigtet for at oplyse falsk navn til politiet og for at køre bil uden at have erhvervet kørekort.

Onsdag kl. 23.14 skete der et færdselsuheld på Østjyske Motorvej ved Brabrand. En 25-årig mand fra Aarhus kørte op i en forankørende lastbil, der blev ført af en 33-årig mand. Der skete skader på begge biler, men der var ingen personskade ved uheldet. Den 25-årig mand blev efterfølgende sigtet for spirituskørsel, da han havde en promille over det tilladte.

Torsdag kl. 02.22 blev en 18-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Haslegårdsvej i Aarhus V.

Torsdag kl. 03.12 blev en 27-årig kvindelig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel og for at køre over for rødt lys, da hun blev standset af en patrulje på Viborgvej i Aarhus V.

Torsdag kl. 05.06 skete der et solouheld på Nordjyske Motorvej ved Randers SØ. En 32-årig mand kørte galt og bilen væltede rundt. Der skete dog hverken materiel skade eller personskade ved uheldet.


Indbrud Der er det seneste døgn ikke anmeldt indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

Kilde: Østjyllands Politi
Læs flere nyheder fra Østjyllands Politi