Mand idømt 11 års fængsel i amfetaminsag

				Manden var tiltalt for sammen med en navngiven person og flere uidentificerede personer at have været i besiddelse af samlet 41,4 kg amfetamin med...

torsdag 14. mar, kl. 14:48

Manden var tiltalt for sammen med en navngiven person og flere uidentificerede personer at have været i besiddelse af samlet 41,4 kg amfetamin med henblik på videreoverdragelse.

Sagen har været efterforsket af efterforskningsfællesskabet Særlig Efterforskning Øst (SEØ), som anholdt den 44-årige mand den 25. maj 2018, netop som han var i gang med at placere 30 af de 41,4 kg amfetamin i en fryser i et skur ved Herlufsholm Idrætscenter. De resterede 10 kg lå i hans bil. Medgerningsmændene er endnu ikke blevet pågrebet af politiet.

Anklageren i sagen, Michael Aagaard, udtaler:

”I denne sag har politiet forhindret 41,4 kg amfetamin i at nå ud på gaden, og det er jeg meget tilfreds med. Derudover har retten med denne dom sendt et klart signal om, at det straffes hårdt, hvis man er i besiddelse af så store mængder hård narkotika.”

Den 44-årige valgte at anke dommen til landsretten. Han har siddet varetægtsfængslet under hele sagen og er fortsat fængslet efter dommen.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til anklager Michael Aagaard, Særlig Efterforskning Øst, på tlf. 9350 0072.

Kilde: Bruger efterlysning
Læs flere nyheder fra Bruger efterlysning