Døgnrapport d. 19-03-2019

tirsdag 19. mar, kl. 19:28

Uddrag af døgnrapport 18. - 19. marts 2019

Værktøj stjålet fra varebil Hellerup : Fra en Fiat Ducato varebil, der holdt parkeret på Højsgårds Allé er der mellem mandag klokken 15.00 og tirsdag klokken 05.30 stjålet diverse elværktøj. Tyven har brudt låsen på bilens bagdør op.

Airbag og lygter stjålet fra bil Stenløse: Fra en Mercedes, der holdt parkeret på Rådyrleddet, er der stjålet airbag, forlygter og sidespejl. Tyveriet blev opdaget klokken 06.24 tirsdag morgen.

Luskede rundt ved Imerco Frederiksværk: To personer blev klokken 01.28 natten til tirsdag opdaget, da de luskede rundt ved Imerco i Nørregade. De to beskrives som:
A: Mand 180-185 cm tøj, tynd.
B beskrives som mand 175 cm høj, almindelig af bygning.

Slagsmål i butik Hillerød: Tre unge mænd kom lidt efter midnat op at slås i 7-Eleven på Hillerød Station. De havde dog forladt området, da politiet kom til stedet.

Narkobilister uden kørekort Slangerup/Hillerød: En 43-årig mand fra Slangerup blev klokken 00.02 natten til tirsdag standset, da han kom kørende ad Jordhøjvej. Manden viste sig at være påvirket af amfetamin og var frakendt kørekortet og blev derfor sigtet for både at køre i narkopåvirket tilstand og køre bil uden førerret. I Hillerød blev en 30-åirg mand fra Hillerød sigtet for at køre uden kørekort, køre i narkopåvirket tilstand samt at være i besiddelse af cannabisolie. Manden blev standset, da han mandag aften klokken 19.56 kom kørende ad Overdrevsvejen.

Slagsmål ved fest Helsingør: Fem mænd kom mandag aften klokken 23.54 op at slås ved en fest på Hestens Bakke. En 25-årig mand blev anholdt i forbindelse med slagsmålet og blev i lighed med de øvrige slagsbrødre sigtet for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen.

PC stjålet fra bil Kgs. Lyngby: En brun lædertaske med en bærbar pc er mandag mellem klokken 18.30 og 21.20 blevet stjålet fra en Skoda Superb, som holdt parkeret på Nørgaardsvej. Tyven har knust den forreste, højre siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

Stjal otte flasker whisky Holte: En 27-årig mand blev mandag aften klokken 20.35 sigtet for butikstyveri, efter han i Kvickly i Holte Midtpunkt havde stjålet otte flasker whisky.

Bålhytte forsøgt nedbrændt Hillerød: Ukendte gerningsmænd har i weekenden forsøgt at brænde en bålhytte på Sophienborg Allé ned. Et bålfad i hytten var blevet placeret tæt på af den ene væg i hytten, hvorved en del af væggen er brændt og hyttens tag er blevet sodskadet. Hærværket blev anmeldt klokken 17.14 mandag eftermiddag.

Stjal kaffe og chokolade Nivå: En 45-årig mand blev mandag eftermiddag klokken 16.52 sigtet for butikstyveri, da han havde stjålet to poser kaffe og fire plader chokolade i Netto i Nivå Center. Manden havde gemt varerne under sit tøj, men blev opdaget og standset af en butiksdetektiv.

Tricktyve i kiosk Hellerup: Mandag eftermiddag var to kvindelige tricktyve på spil i en kiosk på Strandvejen. De to kvinder indfandt sig i butikken omkring klokken 16.24, hvor de købte en pakke cigaretter og betalte med en tusindekroneseddel. Da ekspedienten gik ud i baglokalet for at hente byttepenge i sin jakke og lagde den bag disken. Det lykkedes den ene af kvinderne at stjæle en pung indeholdende weekendens omsætning fra jakken, hvorefter de forsvandt fra butikken.
De to kvinder beskrives som:

A: Kvinde, østeuropæisk af udseende, 60-65 år, 170 cm høj og kraftig af bygning. Talte østeuropæisk og var iført kort, hvid, tyk jakke med hætten over hovedet.
B: Kvinde, østeuropæisk af udseende, 30 år, 170 cm høj og spinkel af bygning. Sort, langt hår, acne i ansigtet. Talte østeuropæisk og var iført rød dragt med blomster.

Piger stjal undertøj Hillerød: To piger fra Skævinge på henholdsvis 15 og 18 år blev mandag eftermiddag klokken 13.30 sigtet for butikstyveri. De to havde stjålet undertøj i &M i Slotsarkaderne.

Fremviste falsk kørekort Kgs. Lyngby: En 25-årig mand fra Ballerup fremviste i forbindelse med køb af en mobiltelefon i Telia i Lyngby Storcenter et falsk kørekort. Han blev tilbageholdt af vagter på stedet og da politiet kom til stedet ,blev han sigtet for forsøg på bedrageri.

Indbrud i smykkeforretning og tandlæge Hillerød: Mellem søndag klokken 17.00 og mandag klokken 10.00 har en tyv forsøgt at bryde ind i Julie Sandlau smykkebutikken i Slotsarkaderne. Tyven har brudt bagdøren til forretningen op og har stjålet nogle byttepenge. I forbindelse med tyveriet er der følgende signalement på en mulig gerningsmand: Mand, 40-45 år, ca. 175-185 cm høj og buttet af bygning, lys i huden, mørkt, mellemlangt hår. En mand med samme signalement sættes også i forbindelse med et indbrud i en tandlægeklinik i Slotsarkaderne. Dette indbrud er sket i samme tidsrum som indbruddet i smykkeforretningen og også her er en dør brudt op og byttepenge stjålet.

Stjal biludstyr og instruktionsbog Gentofte: En eller flere ukendte gerningsmænd har mellem søndag klokken 17.30 og mandag klokken 07.30 stjåelt rat, kontrolpanel, navigationssystem og instruktionsbog fra en BMW 3-serie, der holdt parkeret på Bregnevej.

Vibrator stjålet Hillerød: En gul Wacker pladevibrator er mellem fredag klokken 16.00 og mandag morgen klokken 08.00 blevet stjålet fra en byggeplads på Baunevej.

Flere biler udsat for tyveri Allerød: Flere biler, som har holdt parkeret i Møllemoseparken, har i weekenden været udsat for tyveri. Tyverierne er sket mellem søndag klokken 16.00 og mandag klokken 08.30 og der er stjålet rat, navigationsanlæg, stereoanlæng samt airbags fra i alt tre BMW’er og to Volkswagen’er. I forbindelse med tyverierne er der set to mænd luske rundt i området. Den ene mand beskrives som 180-190 cm høj, muskuløs med stor næse. Iført halstørklæde, trukket op omkring munden samt en grå hue.

Indbrud anmeldt i Nordsjællands Politikreds 18. - 19. marts 2019


Kilde: Nordsjællands Politi