Døgnrapport d. 15-04-2019

mandag 15. apr, kl. 21:39

Fra døgnrapporten: indbrud og spritbilister

Formodet spritbilist anholdt Tidlig søndag morgen. 15. april 2019, blev en 20-årig mand sigtet for at køre personbil i spirituspåvirket tilstand. Det skete, da han førte sin bil på Nyhavnsgade i Aalborg, hvor han rutinemæssigt blev stoppet af en af politiets patruljer.

Betjenten, der kontrollerede bilistens førerbevis, bemærkede, at han lugtede af alkohol.

Alkometret blev derfor fundet frem – og en udåndingsprøve viste en promille over den tilladte grænse.

Manden blev derpå anholdt, så han kunne få taget en blodprøve, der skal fastslå den endelige promille.

Den 20-årig mand blev efterfølgende løsladt.


Hvis du er i tvivl, om du har drukket for meget - så lad bilen stå.

Indbrud i villa En ukendt gerningsmand er mellem 13. og 14. april 2019 brudt ind i en villa på Vesterparken i Gandrup. Man er kommet ind ved at bryde terrassedøren op med en skruetrækker.

Tyven har bevæget sig rundt i hele huset, der var lettere gennemrodet. Der var, blandt andet, stjålet forskelligt sølvtøj.

Husk at sikre dig mod indbrud. Meld dig fx ind i nabohjælp.
Indbrud i villa En indbrudstyv lagde mellem 12. og 14. april 2019 vejen forbi et villa-kvarter et sted i Svenstrup. En rude i terrassedøren på en af vejens villaer var knust, hvorpå der var fri adgang til hele huset. Det blev benyttet til at rode skabe og skuffer igennem. Der er dog intet overblik over tyvekosterne, da ejeren er på ferie.


Husk at sikre dit hus mod indbrud, inden du tager på ferie. Find tips til indbrudssikring på stopindbrud.dk
Spritbilist Søndag aften, 14. april, fik en patrulje mistanke om spirituskørsel til det køretøj på Vestergade i Arden. Køretøjet blev standset af patruljen. Føreren – en 39-årig – mand blæste i alkometret, der slog ud over det tilladte. Manden blev anholdt, da den blodprøve skal fastslå den endelige promille.Tyveri fra lomme På Boulevarden i Aalborg blev en 25-årig kvinde 14. april 2019 omkring 0300 frastjålet sin tegnebog, mens hun opholdt sig på en bar. Tegnebogen indeholdt kort og kontakter.Kilde: Nordjyllands Politi
Læs flere nyheder fra Nordjyllands Politi