Døgnrapport d. 20-05-2019

mandag 20. maj, kl. 17:50

Uddrag af døgnrapport 19. - 20. maj 2019

Bil fik punkteret dækkene Jægerspris: En Suzuki Celerio, som holdt parkeret på Lyngerupvej har mellem søndag klokken 04.20 og 07.35 fået punkteret alle fire dæk.

Fandt bilradioer i have Charlottenlund: En 34-årig mand fandt søndag formiddag klokken 10.00 to poser i sin have på Hovmarksvej Ved nærmere eftersyn viste det sig, at poserne indeholdt to bilrat og en bilradio, som bliver indleveret til politiet.

Rat og instrumentbræt stjålet fra bil Farum: Fra en BMW X5, der holdt parkeret på Toftegårdsvej, er der mellem lørdag klokken 16.00 og søndag klokken 11.55 blevet stjålet et rat, instrumentbræt, skærm og styredisplay.

Stearinlys antændte brand Helsingør: Et efterladt stearinlys var søndag ved middagstid årsag til, at der opstod brand i en forretning i Sudergade. En kunde i forretningen hjalp med at slukke branden, og forretningens indehaver blev tilset for røgforgiftning og efterfølgende sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven.

Tyverier fra bil Allerød: Flere biler, der holdt parkeret i Kirkehaven, har søndag mellem klokken 10.30 og 12.20 været udsat for tyverier. Fra bilerne er der blandt andet stjålet kontanter, punge og hovedtelefoner

Utålmodig kvinde begik hærværk mod bil Helsinge: En kvinde blev søndag eftermiddag klokken 13.00 så utålmodig og irriteret over, at en 47-årig mand gik ind på Circle K for at handle og lod sin bil holde ved benzinstanderen imens, at hun med en ukendt genstand lavede flere buler i kølerhjelmen på mandens bil og herefter kørte fra stedet. Kvinden beskrives som 35-40 år, 177 cm høj og spinkel af bygning, lys i huden med brunt, mellemlangt hår, dansktalende, iført mørkeblå bluse, mørke bukser, sandaler og solbriller.

Højtaler og pant stjålet fra telt Nærum: Fra et havetelt er der mellem lørdag klokken 23.55 og søndag klokken 08.30 blevet stjålet en højtaler samt en stor pose med pantflasker.

Butikstyve snuppet Kgs. Lyngby: To mænd på henholdsvis 36 og 37 år, den ene fra Værløse og den anden fra Ikast, blev søndag eftermiddag klokken 15.05 taget for butikstyveri i Normal. De to mænd blev anholdt og taget med på politistationen, og det skal nu vurderes, om de skal fremstilles i grundlovsforhør.

Fik stjålet pung på indkøbstur Værløse: En 92-årig kvinde fra Værløse fik stjålet sin pung, da hun søndag eftermiddag var ude at handle. Kvinden var i Fakta i Bymidten og havde lagt pungen i et indkøbsnet på sin rollator, men da hun skulle betale sine varer, var pungen væk.

En fremmed kom forbi Snekkersten: En 44-årig mand fik både uventede og ubudne gæster søndag eftermiddag. Han havde haft hoveddøren til sin lejlighed på Klyveren stående åben for at lufte lidt ud, da en fremmed pludselig stod i entreen og sagde, at hun var fra hjemmeplejen mens en anden kvinde stod lidt derfra. Da den 44-årige sagde, at han ikke troede på, at de var fra hjemmeplejen, forlod de stedet igen. Kvinden, der stod i entreen beskrives som østeuropæisk af udseende, 25 år, 165 cm høj, almindelig af bygning, brun i huden sort, langt hår.

Træt bilist ramte modkørende Hillerød: Det var angiveligt træthed, som søndag aften klokken 17.40 var årsag til, at en 23-årig mandlig bilist på Hillerødmotorvejens forlængelse ved Brødeskovvej kørte over i modkørende vejbane, hvor han ramte en 56-årig kvinde. Der skete ikke umiddelbart nogen alvorlig personskade ved uheldet.

Cyklist overfaldet Hundested: En 41-årig mand anmeldte søndag aften, at han ved 13-tiden var blevet overfaldet af en bilist. Overfaldet skete bagved Meny på Læssevejen, hvor den 41-årig kom cyklende, da en mand kom kørende i en hvid varebil. Manden steg ud af bilen og tildelte den 41-årige flere slag i ansigtet. Gerningsmanden beskrives som dansk af udseende, 45-50 år, 190-195 cm høj og muskuløs med brunt, kort hår.

Mand satte ild til tøj Hillerød: En 67-årig mand satte søndag aften ild til noget af sit tøj, som han havde lagt udenfor sin bolig i Slangerupgade. En 32-årig mand fik slukket ilden og kontaktede politiet. Den 67-årige mand blev vurderet til at være psykisk ustabil og blev kørt til psykiatrisk afdeling på Hillerød Sygehus.

Uro og uenighed Espergærde: Politiet rykkede søndag aften klokken 21.06 ud til nogle uenigheder og noget uro mellem to grupper unge på Gammel Strandvej. Her havde nogle personer angiveligt kastet en sten efter en ung kvinde. En patrulje traf nogle unge mænd fra henholdsvis Helsingør og Kokkedal på stedet, men deres eventuelle rolle i uroen er endnu ikke klarklagt.

Piger havde hash i taskerne Frederikssund: To piger på henholdsvis 16 og 17 år fra Ballerup og Frederikssund var søndag aften klokken 19.30 i besiddelse af en moderat mængde hash og kontanter, da de blev truffet på en legeplads på Heimdalsvej. Pigerne havde havde hash og kontanter i deres tasker og begge dele blev beslaglagt af politiet.

Rat og instrumentbræt stjålet Charlottenlund: Rat og instrumentbræt blev klokken 05.21 mandag morgen stjålet fra en Porsche Cayenne, som holdt parkeret på Parkvænget. Det fremgår ikke af anmeldelsen, hvordan tyven har skaffet sig adgang til bilen.

Indbrud anmeldt til Nordsjællands Politi 16. - 20. maj 2019


Kilde: Nordsjællands Politi