Døgnrapport d. 11-06-2019

tirsdag 11. jun, kl. 21:05

Uddrag af døgnrapport fra fredag 070619 kl 0700 til tirsdag 110619 kl 0700


Pinsens anmeldelser vedrørende:
Indbrud i virksomhed/forretninger: Smedestræde, Rørvig
Holbækvej, Roskilde
Gyvelvej, Kirke-Hyllinge
Gasværksvej, Nykøbing Sjælland
Ringstedvej, Mørkøv
Nørupvej, Regstrup
Hovedgaden, Svinninge
Bytoften, Grevinge
Rådhusvej, Asnæs
Østergårdsvej, Undløse, Tølløse
Søndre Molevej, Køge

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom: Poppelvej, Greve
Pendulet, Vig
Tjørnegårdsvej, Roskilde
Brittavej, Greve
Ejbovej, Bjæverskov
Præsteengen, Gl. Hagested, Holbæk
Ringstedvej, Bjæverskov
Ådalen, Sdr. Jernløse, Regstrup
Poppelvej, Snertinge
Hundige Strandvej, Greve
Kristoffersvej, Ringsted
Ternemosen, Greve
Smakkevej, Jyllinge
Ulvefodvej, Greve
Godsparken, Greve
Hovgårdsparken, Greve Kongensgade, Ringsted Ejbovej, Bjæverskov Flinterupvej, Store Fuglede Olsbækeng, Greve Holbækvej, Undløse, Tølløse

Indbrud i fritids-/sommerhus: Enghaven, Næsby, Orø

Indbrud i skole og institutioner mv.: Mellemvang, Holbæk Rosenvænget, Høng Kasernevej, Holbæk


Fredag – lørdag.
Drenge gik fra motionsdag – Astersvej, Køge Kl. 1113 fik politiet en anmeldelse om, at to drenge på henholdsvis 7 og 8 år var gået fra Østervangsskolen i forbindelse med en motionsdag. Ingen af drengene havde en telefon på sig. Politiet iværksatte en eftersøgning af de to drenge, og der blev søgt alle de steder, som de kunne tænkes at være taget hen. Omkring kl. 1300 fandt en hundepatrulje frem til den 8-årige dreng, der kunne fortælle, at den 7-årige opholdt sig ved en spejderhytte ved Ringparken. Kort efter fandt en patrulje den 7-årige dreng, der var gået fordi han var ked af det. Begge drenge blev genforenet med deres forældre, og politiet skrev en socialrapport, så de sociale myndigheder kan afklare om familien har brug for støtte i forhold til drengenes trivsel.

Spiritusbilist fik taget bil – Kirkevej, Gislinge – Holbæk Kl. 2204 sigtede og anholdt politiet en 44-årig mand fra Grevinge for spirituskørsel i en personbil. Han var desuden frakendt førerretten for en tidligere sag om spirituskørsel. Det var desuden 3. gang han kørte i frakendelsestiden inden for 3 år, så politiet beslaglagde hans bil med henblik på konfiskation. Han fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Når resultatet af blodprøven kommer, vil sagen blive afgjort i retten, der vil tage stilling til, hvad der skal ske med bilen.

Humanitær eftersøgning – Hvalsø – Lejre Kl. 2230 fik politiet en anmeldelse om, at en 63-årig kvinde var gået fra sit hjem og de pårørende var bekymrede for hende. Politiet iværksatte en eftersøgning i området, og forsøgte at finde den 63-årige i området til langt ud på natten. Lørdag formiddag blev hun efterlyst i medierne. Omkring kl. 11.00 blev kvinden fundet uskadt på Sorøvej i Ugerløse, hvor en kvinde havde samlet hende op. Den 63-årige var kold og våd, men til trods for det ved godt mod. Hun blev kørt hjem til sin familie, der gav hende den fornødne omsorg.

Unge var gået forkert – Firsings Plads – Holbæk Kl. 0033 anmeldte en opmærksom borger, at han havde tilbageholdt fire unge, der opholdt sig på en båd, som ikke tilhørte dem. Anmelderen mistænkte dem for at ville begå indbrud i båden. En patrulje kom frem og traf to unge kvinder og to unge mænd i alderen 18-19 år. De skulle overnatte i den enes fars båd, men var gået forkert og endt i en fremmed båd. Politiet fik bekræftet historien og kunne forsætte til andre opgaver.

Spirituskørsel – Gyvelvænget, Høng – Kalundborg Kl. 0130 blev en 42-årig mand fra Høng sigtet og anholdt for spirituskørsel i en personbil. Han fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Når resultatet af blodprøven kommer, vil føreren høre mere fra politiet.

Restaurationsloven – Nygade, Holbæk kl. 0230 anmeldte personalet på en beværtning, at de havde problemer med en ung kvinde, der var blevet afvist i døren, da hun kun var 17 år, og derfor ikke gammel nok til at komme ind på diskoteket. Politiet kom frem og anholdt en 17-årig kvinde fra Tølløse, der blev sigtet for overtrædelse af restaurationsloven ved at slå og sparke efter dørmændene. Hun blev løsladt efter en times tid, da hun var blevet afhørt til sagen. Hun kan nu forvente en bøde i sagen. Hendes forældre og de sociale myndigheder blev orienteret om sagen.

Uorden på akutmodtagelsen – Smedelundsgade, Holbæk Kl. 0403 traf en politipatrulje en 19-årig kvinde fra København, der var påvirket af spiritus og muligvis medicin. Hun oplyste, at hun havde været oppe at slås, men kunne ikke huske yderligere. Hun havde en bule og en mindre flænge i hovedet, så patruljen kørte hende til akutmodtagelsen til behandling. Kl. 0457 anmeldte personalet fra akutmodtagelsen, at kvinden nu var blevet behandlet, men nu nægtede at forlade stedet og optrådte truende. Politiet vurderede, at kvinden ikke kunne tage vare på sig selv, så hun blev anholdt og taget med i detentionen til afrusning. Hun blev løsladt senere på morgenen, da hun var i stand til at tage hjem selv. Hun blev ikke sigtet for noget i den anledning.


Lørdag – søndag (pinsedag):

Færdselsuheld – Hellestrupvej, Hellestrup, Holbæk Kl. 1328 var det sket et færdselsuheld, idet en personbil havde tabt en trailer under kørslen. Det viste sig, at en 24-årig mand fra Fårevejle St. havde koblet en trailer til sin personbil, da han kørte ad Hellestrupvej mod nordvest. Under kørslen faldt traileren af trækkrogen og kørte ind i venstre side på en modkørende personbil ført af en 48-årig mand fra Tølløse. Herefter fortsatte traileren ind på et grønt areal, hvor den standsede. Ingen kom til skade ved uheldet.


Spirituskørsel – Hagestedvej, Gislinge – Holbæk Kl. 1424 anholdt politiet med den fornødne magtanvendelse en 54-årig mand fra Holbæk, som var mistænkt for at køre spirituskørsel på en lille knallert. Inden anholdelsen var han under kørslen på knallerten kørt i grøften i et solouheld, hvorefter uheldet blev anmeldt af en forbipasserende bilist. Den 54-årige var ikke tilfreds med mistanken mod ham og gjorde modstand ved anholdelsen, da han skulle på sygehuset for at få udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Han vil høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret.


Bortvisning af uønsket person – Banegårdspladsen, Kalundborg Kl. 1918 kunne DSB ikke formå en spirituspåvirket mand til at forlade toget og bad derfor om politiets assistance. Politiet fik på stationen kontakt til en 49-årig mand fra Rørvig, som blev bortvist fra toget og togstationen, da han blev skønnet i stand til at klare sig selv trods sin spirituspåvirkning.


Truende personer ved værtshus – Rådhusvej, Asnæs – Odsherred Kl. 2025 anmeldte personalet på et værtshus, at en gruppe unge var forsamlet udenfor og ligesom ventede på, at nogen forlod værtshuset. Det blev opfattet som lidt utryghedsskabende adfærd fra de unges side. Politiet kørte til området, men de unge var nu forsvundet. Til gengæld fik politiet kontakt til en 47-årig mand fra Hørve, som var så påvirket af spiritus, at han ikke var i stand til at tage vare på sig selv. Han blev frihedsberøvet og efter et lægetilsyn anbragt i detentionen på politistationen i Roskilde til afrusning. Næste morgen løslod politiet ham uden at sigte ham for noget.


Mistænkeligt forhold – Holbækvej, Sibberup, Regstrup – Holbæk Kl. 2305 fik politiet en henvendelse fra en mand, som undrede sig over, at en fremmed cykel pludselig var fundet efterladt ved hans landejendom. Politiet henviste ham til at stille ud på vejen, så ejeren kunne finde den igen. Ca. 20 minutter senere kontaktede manden igen politiet, idet han i et legehus på sin ejendom havde fundet en fremmed mand, der sad og tegnede dyrene på marken. Politiet kørte nu til stedet og fik kontakt til en ”forstyrret”, 20-årig mand fra Vanløse, der var ejer af cyklen. Han var i forvejen efterlyst af Københavns Politi til indlæggelse på et hospital. Politiet kørte ham herefter mod København, indtil Københavns Politi kunne overtage ham med henblik på indlæggelse på et hospital til fornøden behandling.


Anholdelse – Forsøg på tyveri fra benzinautomater – Odsherred Kl. 0042 fik politiet den første af flere anmeldelser fra et alarmfirma om, at der var forsøgt indbrud i pengeautomaten på en OK-tankstation, Bytoften, Grevinge. Frem til kl. 0150 modtog politiet yderligere anmeldelser om forsøg på tyveri fra pengeautomater på OK-tankstationer Ringstedvej, Mørkøv, Nørupvej, Regstrup, Hovedgaden, Svinninge, Rådhusvej, Asnæs og Østergårdsvej, Undløse, Tølløse. Intet af stederne var det lykkedes at få noget udbytte. På grund af de mange anmeldelser ledte flere patruljer efter mistænkelige personer og/eller køretøjer, hvilket resulterede i, at en hundepatrulje kørte efter en bil, der var set i nærheden af OK-tankstationen i Undløse. Bilisten ønskede dog ikke at tale med politiet og kørte hurtigt væk. Bilen blev kort efter fundet efterladt på Overdrevsvej, men uden personer i. Politihundene fulgte herefter et spor, der førte frem til to mænd i en nærliggende ejendom. Her foretog politiet anholdelse af en 21-årig mand fra Svinninge og en 24-årig mand fra Mørkøv, som begge blev sigtet for de seks forsøg på tyveri fra pengeautomaterne. Begge blev løsladt efter afhøring til sagerne og kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne mod dem skal afgøres.Søndag (pinsedag) – mandag (2. pinsedag):
Narkobilist kørte op bag i bil – Holbækmotorvejen, Roskilde Kl. 1018 kørte en personbil op bag i en forankørende bil, der kørte på motorvejen i østgående retning. Ingen personer kom til skade ved uheldet, men bilerne fik begge skader og motorvejen blev spærret indtil bilerne var fjernet. Forud for sammenstødet havde et vidne bemærket bilen, der forårsagede uheldet, da den blev ført usikkert. Politiet kom frem og testede føreren af bilen, en 18-årig mand fra Roskilde, med et narkometer, der viste at han var påvirket af amfetamin. Han blev anholdt og sigtet for narkokørsel og fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Den 18-årige fører kan forvente en samlet afgørelse af sagen om narkokørsel og uheldet, når resultatet af blodprøven kommer.


Brand i udestue – Svinget, Solrød Kl. 1301 kom et alarmopkald om brand i en udestue i en villa. Branden var opstået kort efter at husets ejer havde fjernet ukrudt imellem fliserne med en ukrudtsbrænder. Han opdagede selv branden og gik i gang med at sprøjte vand på ilden. Brandvæsen og politi kørte frem til stedet, og ilden blev slukket før den bredte sig yderligere. De foreløbige undersøgelser af brandstedet viste, at der formentlig var røget nogle gløde fra ukrudtsbrænderen ind under træbeklædningen på udestuen, så der gik ild i den. Der skete skade på udestuen, men ingen personer kom til skade ved branden. Politiet optog rapport i sagen, der skal afklare om der er sket brud på beredskabsloven om uforsigtighed med ild.


Brand i nybyggeri – Skovvej, Jyllinge Kl. 1414 udbrød brand i et hus under opførelse. Husejeren var ved at lægge sidste hånd på byggeriet, da der pludselig opstod brand i bryggerset. Brandvæsnet kom hurtigt frem og fik slukket ilden, men bryggerset og flere rum udbrændte. Politiet kom frem og skrev rapport om sagen for at belyse brandårsagen, der formentlig startede i noget byggeskum, der var blevet brugt i bryggerset. Ingen personer kom til skade ved branden.


Hensynsløs kørsel – Holbækvej, Store Merløse - Holbæk Kl. 1520 anmeldte en borger, at han kørte bag 3 biler, der kørte hasarderet i Store Merløse. De kørte tæt på hinanden med høj hastighed, og havde været ved at køre galt. Flere patruljer kørte til området for at søge efter bilerne og traf på Holbækvej i Ringsted det ene køretøj, en uindregistreret personbil. Bilen blev ført af en 18-årig mand fra Ringsted, der ikke havde taget kørekort. Han blev sigtet for kørsel i en bil, der ikke var registreret eller forsikret samt for kørsel uden førerret. På Søndre Parkvej i Ringsted traf en anden patrulje endnu en af biler, som anmelderen havde beskrevet. I bilen var tre mænd i 20-års alderen fra Ringsted. Bilen blev ransaget, hvor patruljen fandt 5 gram hash, som ingen af mændene ville vedkende sig. Politiet tog hashen med sig, men fandt ikke grundlag for at sigte nogen i bilen for noget i anledning af anmeldelsen.


Narkokørsel uden kørekort – Holbækvej, Jyderup – Holbæk Kl. 1806 sigtede og anholdt politiet en 18-årig kvinde fra Mørkøv for narkokørsel i en personbil. Hun blev med narkometeret testet positiv for hash og kokain og fik udtaget en blodprøve. Kvinden havde desuden ikke taget kørekort, så hun blev sigtet for kørsel uden førerret. Hun vil høre nærmere fra politiet, når resultatet af blodprøven er kommet.


Vejvrede endte med påkørsel – Vordingborgvej, Køge Kl. 1826 anmeldte en 40-årig mand fra Albertslund, at han kort forinden kørte med sin familie i nordlig retning på Vordingborgvej i Køge, da han bemærkede en stor firhjulstrækker med store hjul. Firhjultrækkeren fyldte meget på vejen og kørte slingrende, så den 40-årige overhalede firhjulstrækkeren, og så da at føreren sad og gestikulerede. Anmelderen dyttede, for at gøre føreren af firhjultrækkeren opmærksom på, at han kørte uhensigtsmæssigt. Da familien kort efter overhalingen kom til en rundkørsel på Klemmestrupvej, gassede firhjultrækkeren op og kørte op foran familiens bil, hvor den bremsede, så firhjulstrækkeren og personbilen stødte sammen. Den mandlige fører steg ud og hev passagerdøren op, hvor den 40-åriges kone sad. Han var aggressiv, truende og lænede sig ind over konen, for at få fat i den 40-årige, mens han råbte ad dem. Herefter forlod manden i firhjulstrækkeren stedet i nordlig retning uden at den 40-årige bilejer fik oplysninger om manden til brug i sagen om påkørslen.

Politiet efterforsker nu sagen, for at forsøge at finde frem til manden i firhjulstrækkeren. Den 40-årige og hans kone skal afhøres nærmere i forhold til signalement på den flygtende mand og køretøjet.
Borgere der har overværet optrinnet, eller som i øvrigt har oplysninger i sagen skal kontakte politiet på tlf. 114.Politiet fandt hash og narkoregnskab – Søager, Store Valby – Roskilde Kl. 2045 så en hundepatrulje en personbil, der drejede af i rask tempo, da føreren så patruljebilen, som for at komme væk fra politiet. Patruljen standsede bilen på Søager og traf føreren, en 20-årig mand fra Roskilde. Han var nervøs og politiet fandt ved ransagning af bilen 45 gram hash og 3 pølsemandsposer indeholdende 3,8 gram kokain. Sammen med narkoen fandt politiet et narkoregnskab, som blev beslaglagt. Han blev anholdt og sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer med henblik på videresalg. Føreren var ikke påvirket af narkotika. Den 20-årige blev kørt til sin bopæl, hvor politiet foretog ransagning, for at se om blev opbevaret yderligere narko der. Der blev ikke fundet noget under ransagningen. Den anholdte blev taget med til politistationen, hvor han blev afhørt til sagen. Herefter blev han løsladt, men er fortsat sigtet i sagen.


Uheld med knallert – Greve Strandvej/Greve Centervej – Greve Kl. 2235 kørte en lille knallert ad Greve Strandvej mod nordøst og kørte over for grønt lys i krydset ved Greve Centervej. Knallerten blev ført af en 27-årig kvinde fra Rumænien med bopæl i Køge. I krydset skulle hun svinge til venstre ad Greve Centervej og kom i den forbindelse for langt ud på kørebanen, hvor knallerten blev ramt af en personbil, der blev ført af en 21-årig kvinde fra Greve. Knallerten væltede og den 27-årige slog hovedet. Politi og ambulance kom frem til stedet, og den 27-årige blev kørt til sygehuset til behandling. Hun slap var uheldet med en mindre flænge, men blev kortvarigt indlagt til observation for hjernerystelse. Politiet optog rapport i sagen, for at få belyst uheldet nærmere og klarlægge, hvem der er ansvarlig for, at det skete.


Narkokørsel – Stevnsvej, Strøby Egede, Køge – Stevns Kl. 0203 sigtede og anholdt politiet en 30-årig mand fra Lille-Skensved for narkokørsel, da han var påvirket af kokain. Den 30-årige havde desuden intet kørekort og var i besiddelse af 0,18 gram kokain, som politiet beslaglagde. Den 30-årige fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Politiet venter nu på svaret på blodprøven, hvorefter den 30-årige vil høre nærmere i sagen.Mandag (2. pinsedag) – tirsdag:
Narkobilist uden førerret – bil beslaglagt – Hovedvejen, Boruphuse, Lejre Kl. 0710 kontrollerede politiet en personbil, der blev ført af en 47-årig mand fra Charlottenlund. Patruljebilens nummerpladescanner havde forinden oplyst, at bilejeren ikke havde nogen førerret. Føreren var netop bilejeren, som ikke kunne vise noget kørekort, da politiet tidligere havde inddraget dette og også hans ret til at være fører af en bil. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af færdselsloven, og sigtelserne blev udvidet kort efter, da han også blev mistænkt for at være påvirket af hash under kørslen. Politiet anholdt ham derfor kortvarigt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Da morgenens kørsel var fjerde gang i 2019, at han blev afsløret i at køre bil i narkotikapåvirket tilstand, beslaglagde politiet hans personbil med henblik på senere konfiskation i et retsmøde, som han vil blive indkaldt til.


Færdselsuheld / narkokørsel mv. – Vordingborgvej / Møllebækvej, Herfølge – Køge Kl. 1207 fik politiet en anmeldelse fra en bilist, som havde været impliceret i et færdselsuheld, hvor modparten var flygtet fra stedet. Det viste sig, at en 62-årig kvinde fra Køge var kørt i en personbil ad Møllebækvej mod vest, hvor hun i krydset ved Vordingborgvej ville svinge til højre og derfor standsede. Efter at være kørt lidt frem bremsede hun for at opfylde sin vigepligt og blev herunder påkørt bagfra en anden personbil. Hun tog kontakt til den mandlige fører, som ifølge den 62-årige sad med en joint i hånden. De to parter aftalte at tale nærmere om uheldet i en parkeringslomme på Vordingborgvej, som den 62-årige kørte hen til. Undervejs bemærkede hun, at den mandlige bilist kørte i den modsatte retning og forsvandt uden at give sig yderligere til kende over for modparten. Politiet efterlyste bilen og fandt den senere på den mandlige bilists bopæl. Der var tale om en 25-årig mand fra Tureby, som deltog i en narkometertest. Den indikerede, at han var påvirket af hash, hvorfor politiet mistænkte ham for også at have været påvirket af hash på tidspunktet for færdselsuheldet. Han blev derfor kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve. Den 25-årige blev tillige sigtet for kørsel uden førerret samt flugt fra uheldsstedet og vil senere høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret for euforiserende stoffer.


Ultralet fly styrtet – Holbækvej, Regstrup – Holbæk Kl. 1437 slog en kvindelig bilist, der kørte ad Holbækvej, alarm, da hun så et ultralet fly styrte til jorden. Hun undersøgte straks, om nogen var kommet til skade. Redningsmyndighederne og politiet kørte hurtigt til stedet, hvor man fik kontakt med en 49-årig mand fra Farum og en 53-årig mand fra Ringsted. Den 49-årige blev kørt til skadestuen i Holbæk til kontrol for diverse knubs, medens den 53-årige i en tilkaldt lægehelikopter blev fløjet til Rigshospitalet til undersøgelse for kvæstelser i hovedet. Under redningsarbejdet måtte politiet lukke Holbækvej for trafik i begge retninger frem til kl. ca. 1620, hvilket bl.a. havde indflydelse på busruterne i området. Der var tale om et to-personers ultralet fly, der ifølge de foreløbige oplysninger netop var startet flyvningen og var kommet op i ca. 10 meters højde, da flyet pludselig styrtede mod jorden. De to mænd i flyet var dog i stand til selv at kravle ud af flyet, inden de blev kørt til hospitalerne til undersøgelse. Havarikommissionen hos Dansk Ultralet Flyveunion blev tilkaldt til stedet for at lave tekniske undersøgelser i samarbejde med politiet for at få klarlagt årsagen til flystyrtet. Rutinemæssigt fik politiet udtaget blodprøver af de to mænd til undersøgelse for eventuel påvirket af alkohol/euforiserende stoffer. Den 53-årige blev indlagt på Rigshospitalet til behandling for kvæstelser i hovedet, men meldes uden for livsfare. Politiet afventer nu rapporten fra havarikommissionen, før politiet kan afgøre, om nogen kan drages til ansvar for ulykken.


Mistænkelig bil – Nykøbing Sj./Nørre Asmindrup/Højby – Odsherred Kl. 1829 kontaktede en 34-årig mand fra Nykøbing Sj. politiet, fordi han tidligere på dagen havde anmeldt sine nummerplader BD34589 stjålet fra sin bopæl. Nu havde han set nummerpladerne sidde på en mindre rød bil kørende rundt i Nørre Asmindrup-området. Bilen blev ført af en meget ung mand. Politiet kørte til området for at lede efter bilen og de stjålne nummerplader, hvorefter politiet kl. ca. 1830 fik en ny anmeldelse om, at bilen med de stjålne nummerplader var set i Højby-området. Sagen om de stjålne nummerplader havde ejeren af nummerpladerne lagt ud på et socialt medie, hvilket var årsagen til, at bilen blev bemærket flere steder i Odsherred – senest sidst på aftenen igen i Nørre Asmindrup-området.
Kl. 0122 fik politiet en anmeldelse om et indbrud i en varegård hos en købmand, Smedestræde, Rørvig. Porten til varegården var brudt op, så tyven kunne stjæle nogle flasker gas fra et opbrudt trådbur. Også i denne sag fremkom oplysninger om en mindre rød bil monteret med de stjålne nummerplader. Bilen har politiet ikke fundet trods eftersøgning i den nordlige del af Odsherred kommune.
Mandag formiddag kl. ca. 1000 blev den mindre røde bil med de stjålne nummerplader fundet efterladt i et vejsving, Åvænget, Højby, hvor bilen formentlig var forulykket. Der var ikke nogen personer i eller ved køretøjet. Kl. ca. 1100 fik politiet en henvendelse fra en borger, der mente at have set en ung mand, der kunne mistænkes for at have en relation til den røde bil. Borgeren havde kendskab til sagen fra lokale, sociale medier. Politiet fik i Havnegade, Nykøbing Sj., kontakt til en 15-årig dreng fra Jægerspris, som blev anholdt som mistænkt i sagen. Politiet er nu ved at undersøge hans gøremål i forbindelse med kørslen i den røde bil, inden politiet kan afgøre, hvad han skal sigtes for. Når efterforskningen er afsluttet, vil den 15-årige blive bragt retur til den ungeinstitution, som han er rømmet fra.


Narkokørsel – Ventrupvej, Greve Kl. 2220 anholdt og sigtede politiet en 18-årig mand fra Herlufmagle for kørsel i en personbil i narkotikapåvirket tilstand. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer (mistanke om hash).


Store flammer fra bål – Nebsmøllevej, Høed, Jystrup Midtsj. – Ringsted Kl. 2240 fik politiet via alarm 112 melding om ildebrand på en gård, hvor der var meget høje flammer. Brandvæsnet og politiet kørte til stedet, hvor myndighederne kunne konstatere, at en 48-årig mand fra Jystrup Midtsj. foretog en afbrænding af materiale, hvilket 15-20 meter høje flammer. Bålet blev slukket, så luer ikke vakte unødig bekymring for øvrige beboere i området, og brandvæsnet henviste manden til at køre resterne på genbrugspladsen. Politiet foretog sig ikke yderligere i anledning af anmeldelsen.Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi
Læs flere nyheder