To personer sigtet for momssvig for over 52 millioner kroner

				De to mænd er konkret sigtet for at have unddraget det offentlige henholdsvis  52 millioner kr. og 1,5 millioner kr. i moms og skat igennem en ræk...

onsdag 12. jun, kl. 12:57

De to mænd er konkret sigtet for at have unddraget det offentlige henholdsvis 52 millioner kr. og 1,5 millioner kr. i moms og skat igennem en række selskaber i forbindelse med salg af fødevarer.

En tredje person, som efter politiets vurdering er bagmanden i sagen, sidder fængslet i udlandet og er begæret udleveret til Danmark. Anmodningen er endnu ikke efterkommet.

»Vi ser med stor alvor på sager om kædesvig og momskarruseller, og har derfor gennem længere tid efterforsket denne sag, så vi kan få bagmændene stillet til regnskab,« siger leder af afdelingen for økonomisk kriminalitet, Peter Reisz.

I samarbejde med udenlandske politimyndigheder, flere danske politikredse og fødevarestyrelsen er der onsdag foretaget ransagning i Jylland, Fyn, Storkøbenhavn og i udlandet som et led i sagen. Ved ransagningerne er der bl.a. beslaglagt it-udstyr og regnskaber.

Det kan ikke udelukkes, at der sker flere anholdelser i sagen.

Kilde: Københavns Politi
Læs flere nyheder